PI & Kompjuutteri

PI & Kultasormi

Tietokoneharrastus

Vieraskirja

Harrastus

Myydään

Palaute

Pirkkala 01.11.2010

PI & ORG

Webmaster

Pertti Itämetsä

 PI & ORG    

Ilmaisohjelmat

UltimateDefrag 1.72

Eheytystyökalu, joka tiedostojen eheyttämisen lisäksi järjestää levyjen fyysistä sijaintia kovalevyllä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että ahkerassa käytössä olevat tiedostot kirjoitetaan levyn uloimmille, nopeimmille osille. Optimoinnin voi suorittaa automaattisesti, mutta haluamiaan tiedostoja voi myös merkitä nopeampaa levypaikkaa kaipaavaksi. Valmistajan mukaan tämä nopeuttaa koneen toimintaa. Ilmainen. Windows XP/Vista. 

UltimateDefrag 1.72 Free Download

http://freewaregeeks.com/UltimateDefrag_Free.html

http://www.disktrix.com/UDFree.htm


CCleaner

CCleaner on käyttöjärjestelmän ja sovellusten siivoustyökalu. Ohjelmalla pystyy helposti poistamaan turhat tiedostot tietokoneelta, joka taas auttaa Windows:ia toimimaan nopeammin. Tällä hetkellä CCleaner pystyy tarkkailemaan ja siivoamaan mm. seuraavia sovelluksia: Internet Explorer, Firefox, Windows OS, Windows registry ja tämän lisäksi useita muita sovelluksia.
Hyvä siivoustyökalu joka on ilmainen ja Suomenkielinen.


OhjeitanCleaner v2.3.4

nCleaner on Windows-käyttöjärjestelmälle suunniteltu puhdistusohjelmisto, jolla voidaan poistaa käyttöjärjestelmän ja sovellusten turhat tiedot. Puhdistusoperaatiot vaikuttavat suoraan järjestelmän nopeuteen ja vakauteen. Lisäksi ylimääräisten aineistojen poistaminen pitää käyttöjärjestelmäsi tietoturvallisempana. nCleaner sisältää useita eri komponentteja, kuten Windows rekisterien puhdistus, suorituskyvyn optimointi, käynnistyksen hallinta, turhien tiedostojen etsiminen ja resurssimonitori.
FileZilla_2_2_28

Nopea avoimeen lähdekoodiin perustuva ftp-client windowsiin monipuolisilla ominaisuuksilla.
Käyttöjärjestelmät: Windows 98/98 SE/Me/NT 4.0/2000/XP/2003AtomFTP

AtomFTP on laadukas kotimainen FTP-ohjelma. Se on pienikokoinen, mutta hallitsee niin perustiedostonsiirron kuin kokonaisten hakemistojenkin siirtelyn ja poistamisen. Ohjelmalla voit hallita tiedostoja helposti ja käyttöoikeuksienkin muuttelu käy kätevästi. AtomFTP on ilmaisohjelma ja kokonaan suomenkielinen, joten sitä käyttelee tottumattomampikin tiedostonsiirtelijä

NVU

Nvu on uusi sivustoeditori, joka näyttää sivut tehtäessä samanlaisena kuin ne lopulta tulevat näyttämään. Se on siis vähän samantapainen ohjelma kuin Frontpage ja Dreamweaver. Nvu:n vahvuus on siinä, että se on avointa lähdekoodia ja siten täysin ilmainen ja se on osittain myös sen takia saatavilla suomeksi.
http://www.mozilla.fi/wiki/Kielipaketit
http://www.mozilla.fi/wiki/Kielipaketit#Kielipaketin_poistaminen

EasyCleaner v2.0.6.380


EasyCleaner on pieni ohjelma, joka etsii Windowsin rekisteristä turhia merkintöjä. EasyCleanerilla on myös mahdollista poistaa kaikentyyppiset ei-tärkeät tiedostot esimerkiksi varmuuskopiot ja väliaikaiset-tiedostot. EasyCleanerilla voit myös etsiä duplikaattitiedostoja ja voit katsoa mielenkiintoisia tietoja tietokoneesi tilankäytöstä. Voit myös pitää kurissa tietokoneesi käynnistyessä käynnistyvät ohjelmat, toimimattomat pikakuvakkeet ja lisää/poista sovelluslistan.

Free antivirus - avast! 4 Home Edition Download

Hyvin automatisoitu ja onnistuneesti suomeksi ohjeistettu virustorjuntaohjelma. Pakkorekisteröinti 14 kuukauden välein.
Ilmainen kotikäytössä. Toimii ilman rekisteröintiä 60 päivää.
Sopii vanhempiin koneisiin. Ei kuormita konetta.


18.01.2008

="">