Valokuvia,  Kustavi


       

PI & ORG

    26.02.2007
    Pertti

MERELLINEN KUSTAVI, SAARISTON HELMI

    Kustavi on vireä ja monimuotoisesti toimintojaan kehittävä kunta, jonka luonnonkauneus ja saaristoisuus ovat maankuuluja. Kustavi sijaitsee Turun saaristossa ja Manner-Suomeen kuntamme yhdistää v. 1982 valmistunut Kaitaisten silta. Kustavi sijaitsee 69 km:n päässä Turusta ja Kustavista on hyvät lautta-yhteydet Ahvenanmaalle ja Iniöön. Vartsalan lossi liikennöi aikataulun mukaan välillä Kivimaa-Vartsala. Lisäksi Kustavi on suosittu kesämökki- ja matkailupitäjä. Kesämökkejä on 2965 kpl ja kunnan väkiluku kymmenkertaistuu kesäisin. Saaria ja luotoja on peruskartan mukaan yli 2000 kpl. Susiluodon merivartioasema ja Kustavin tulliasema toimivat kunnassamme. Kustavin kunta kuuluu Vakka-Suomen seutukuntaan.

PI & Kultasormi

PI & Kultasormi and PI & Kompjuutteri and PI & ORG

Firefox

firefoxPalkittu selain on nyt entistä parempi. Se on ilmainen ja helppo käyttää. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa nauttivat miellyttävämmästä webin selaamisesta – mikset liittyisi joukkoon!

Selaa nopeammin ja fiksummin!

Innovatiivinen Firefox-selain tekee webissä surffaamisen nopeammaksi ja turvallisemmaksi. Mukana tulevan Google-työkalupalkin kanssa ominaisuudet kuten oikeinkirjoituksen tarkastus sekä korostus tekevät selaamisen mukavammaksi. Yhdessä ne muuttavat tavan jolla käytät internettiä. Ilmaiseksi.

Lataa ilmainen Firefox

Laskuri